8 клас. Всесвітня історія.

Тема.Завершення формування абсолютної монархії у Франції. Парагр. 12. Завдання. 1. Пригадайте, що означає абсолютизм, абсолютна монархія, 2. Яким було становище Франції за правління Людовіка Х111 ? 3. Хто такий Рішельє та як він зміцнював королівську владу? 4. Охарактеризуйте правління Людовіка Х1У. Що таке протекціонізм? 5.Чим правління Людовіка ХУ відрізнялось від правління його попередника? 6. Складіть хронологічну таблицю пар. 12.

Тема. Англія у ХУ!- ХУ11 століттях. Пар. 13-14.Завдання. 1. Які зміни сталися в економіці ( господарстві) країни? Поясніть : акціонерна компанія, аграрна революція, огороджування ( чому виникла приказка " вівці з,їли людей") ?2. Як відбувалась реформація в Англії? ( акт про супрематію). 3. Хто такі пуритани? 3. Як відбувалось суперництво Англії та Іспанії на морі та чим воно закінчилось? ( розгром непереможної армади). Коли це сталося?

Тема. Англійська революція. Скласти хронологічну таблицю пар. 14. Поясніть : паламентська монархія, реставрація, " славна революція".    Виконати до 05. 11. Зв,язок по вайберу 09889322897. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

5 клас історія.

5 клас історія України.

10 клас історія України.